overzichtfoto hal

Binnendeuren, schuifdeuren, scheidingswanden, kasten.

geschiedenis

Albed Delmonte Srl is in 1964 opgericht door de familie Delmonte. Doelstelling was het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige aluminium onderdelen, als toeleverancier voor de meubelindustrie.

In 1980 is de start gemaakt met een eigen meubelcollectie. Met de intrede van de volgende generatie binnen Albed Delmonte kwam de stelling dat deuren een belangrijk onderdeel vormen van het interieur en zijn in de jaren ’90 schuif- en draaideuren aan de collectie toegevoegd.

In de jaren daarna heeft Albed Delmonte zich meer en meer geconcentreerd op de ontwikkeling en de productie van binnendeuren, scheidingswanden en kasten.

Tegenwoordig is Albed nog steeds in handen van de familie Delmonte. Het huidige programma is samengesteld uit producten die zijn ontworpen door de ontwerpers Massimo Luca, Paolo Capello, Paolo Bistacchi, Daniele Lo Scalzo Moscheri, Karim Rashid en Brian Sironi. Hierbij zijn zij ervan uitgegaan dat ieder product een essentiële aanvulling moet kunnen betekenen op uw interieur / inrichting.

Voor de productie van de draaideuren, schuifdeuren, scheidingswanden en kasten gebruikt Albed Delmonte duurzame materialen en heeft verschillende keurmerken voor een duurzame productie. Belangrijk hierbij is ook de zeer kleine hoeveelheid restafval. De belangrijkste onderdelen van de producten zoals aluminium en glas zijn recyclebaar. Het hout wordt betrokken van leveranciers die een verantwoord bosbeheer hanteren. De gebruikte verf en lak is vrij van formaldehyde.

Alle producten worden ontworpen en geproduceerd bij Albed in Italië met 100% Italiaanse onderdelen. Hierdoor is het mogelijk producten te leveren die volledig voldoen aan alle ecologische- en veiligheidscriteria. Desondanks zijn de producten uiterst scherp geprijsd.

De Albed dealers zijn graag bereid u een passend advies op maat te geven.